• banner

Produktet tona

 • Quartz windows | UV Fused Silica Windows | IR Quartz

  Dritare kuarci | Dritare me silicë të shkrirë UV | Kuarc IR

  Përshkrimi: Pllakë/fletë kuarci zakonisht e shkrirë dhe e prerë me kuarc, kanë një përmbajtje silicë mbi 99,99%. Fortësia është shtatë shkallë të Mohs, dhe ka karakteristikat e rezistencës ndaj temperaturës së lartë, koeficientit të ulët të zgjerimit termik, rezistencës ndaj goditjes termike dhe performancës së mirë të izolimit elektrik. Pllaka/Fleta e xhamit Quartz mund të personalizohet sipas kërkesës së klientit. Madhësia e disponueshme: Pllakë/Fletë xhami kuarci katror: Gjatësia 5mm-1500mm Pllakë/Fletë xhami e rrumbullakët kuarci:...
 • UV quartz plate laser glass window printer fused silica sight glass quartz observation window

  Printer lazer xhami me pllaka kuarci UV dritare vëzhgimi me qelq kuarci të shkrirë me pamje silicë

  Detaje të produktit: Pllakë qelqi me kuarc silicë e pastër e shkrirë Ne jemi një prodhues i pllakës/fletës silicë të shkrirë me qelq kuarci. Madhësia dhe dizajni: Pranoni personalizimin sipas diametrit, trashësisë, gjatësisë ose dërgimit të vizatimit tuaj. Avantazhi i pllakës/fletës/diskut prej qelqi kuarci: 1) Pastërti e lartë: SiO2> 99,99%. 2)Temperatura e funksionimit: 1250℃; Temperatura e zbutjes: 1730℃. 3) Performancë e shkëlqyer vizuale dhe kimike: rezistenca ndaj acidit, rezistenca ndaj alkalit, stabilitet i mirë termik 4) Kujdesi shëndetësor dhe mjedisi p...
 • Round quartz glass discs clear and quartz glass window

  Disqe të rrumbullakëta qelqi kuarci të pastër dhe dritare xhami kuarci

  Detaje të produktit: Pllakë qelqi me kuarc silicë e pastër e shkrirë Ne jemi një prodhues i pllakës/fletës silicë të shkrirë me qelq kuarci. Madhësia dhe dizajni: Pranoni personalizimin sipas diametrit, trashësisë, gjatësisë ose dërgimit të vizatimit tuaj. Avantazhi i pllakës/fletës/diskut prej qelqi kuarci: 1) Pastërti e lartë: SiO2> 99,99%. 2)Temperatura e funksionimit: 1250℃; Temperatura e zbutjes: 1730℃. 3) Performancë e shkëlqyer vizuale dhe kimike: rezistenca ndaj acidit, rezistenca ndaj alkalit, stabilitet i mirë termik 4) Kujdesi shëndetësor dhe mjedisi p...
 • Customized Size Round Optical Quartz Glass Window Clear /Opaque Quartz disc wholesale

  Disqe kuarci optik me kuarc me madhësi të personalizuar me shumicë me shumicë

  Dritare prej xhami kuarci Këto lente kanë gjatësi fokusimi pozitiv. Më e përshtatshme kur një konjuguar është më shumë se pesë herë, tjetra. p.sh. në aplikimin e sensorëve ose për përdorim me dritë afër të ngjitur. Gjithashtu kur të dy konjugatët janë në të njëjtën anë të thjerrëzës, p.sh. si një lente shtesë për të rritur hapjen numerike. Specifikimi i dritares së xhamit kuarc Materiali kuarci Diametri Toleranca +0,00, -0,15 mm Trashësia Toleranca ±0,2 mm Gjatësia Fokale Paraksiale ±2% Përqendrimi <3 minuta hark...
 • High temperature sight glass quartz observation window UV quartz laser glass protective window

  Dritarja e vëzhgimit me kuarc xhami me temperaturë të lartë Dritarja mbrojtëse e qelqit lazer me kuarc UV

  Dritare prej xhami kuarci Këto lente kanë gjatësi fokusimi pozitiv. Më e përshtatshme kur një konjuguar është më shumë se pesë herë, tjetra. p.sh. në aplikimin e sensorëve ose për përdorim me dritë afër të ngjitur. Gjithashtu kur të dy konjugatët janë në të njëjtën anë të thjerrëzës, p.sh. si një lente shtesë për të rritur hapjen numerike. Specifikimi i dritares së xhamit kuarc Materiali kuarci Diametri Toleranca +0,00, -0,15 mm Trashësia Toleranca ±0,2 mm Gjatësia Fokale Paraksiale ±2% Përqendrimi <3 minutë harku...
 • High temperature quartz plate for viewing window glass

  Pllakë kuarci me temperaturë të lartë për shikimin e xhamit të dritares

  Dritare prej xhami kuarci Këto lente kanë gjatësi fokusimi pozitiv. Më e përshtatshme kur një konjuguar është më shumë se pesë herë, tjetra. p.sh. në aplikimin e sensorëve ose për përdorim me dritë afër të ngjitur. Gjithashtu kur të dy konjugatët janë në të njëjtën anë të thjerrëzës, p.sh. si një lente shtesë për të rritur hapjen numerike. Specifikimi i dritares së xhamit kuarc Materiali kuarci Diametri Toleranca +0,00, -0,15 mm Trashësia Toleranca ±0,2 mm Gjatësia Fokale Paraksiale ±2% Përqendrimi <3 minutë harku...
 • Quartz glass observation window

  Dritarja e vëzhgimit të xhamit kuarc

  Dritare prej xhami kuarci Këto lente kanë gjatësi fokusimi pozitiv. Më e përshtatshme kur një konjuguar është më shumë se pesë herë, tjetra. p.sh. në aplikimin e sensorëve ose për përdorim me dritë afër të ngjitur. Gjithashtu kur të dy konjugatët janë në të njëjtën anë të thjerrëzës, p.sh. si një lente shtesë për të rritur hapjen numerike. Specifikimi i dritares së xhamit kuarc Materiali kuarc Diametri Toleranca +0,00, -0,15 mm Trashësia Toleranca ±0,2 mm Gjatësia Fokale Paraksiale ±2% Përqendrimi <3 minuta hark...
 • TKING Synthetic quartz photomask glass plate/quartz glass window

  TKING Pllakë xhami me fotomaskë kuarci sintetike/dritare xhami kuarci

  Dritare prej xhami kuarci Këto lente kanë gjatësi fokusimi pozitiv. Më e përshtatshme kur një konjuguar është më shumë se pesë herë, tjetra. p.sh. në aplikimin e sensorëve ose për përdorim me dritë afër të ngjitur. Gjithashtu kur të dy konjugatët janë në të njëjtën anë të thjerrëzës, p.sh. si një lente shtesë për të rritur hapjen numerike. Specifikimi i dritares së xhamit kuarc Materiali kuarci Diametri Toleranca +0,00, -0,15 mm Trashësia Toleranca ±0,2 mm Gjatësia Fokale Paraksiale ±2% Përqendrimi <3 minuta hark ...
 • Quartz Plate Polished high purity clear quartz glass disc round glass plate

  Pllakë kuarci Pllakë e rrumbullakët e rrumbullakët me disk qelqi të pastër kuarci të lëmuar me pastërti të lartë

  Detaje të produktit: Pllakë qelqi me kuarc silicë e pastër e shkrirë Ne jemi një prodhues i pllakës/fletës silicë të shkrirë me qelq kuarci. Madhësia dhe dizajni: Pranoni personalizimin sipas diametrit, trashësisë, gjatësisë ose dërgimit të vizatimit tuaj. Avantazhi i pllakës/fletës/diskut prej qelqi kuarci: 1) Pastërti e lartë: SiO2> 99,99%. 2)Temperatura e funksionimit: 1250℃; Temperatura e zbutjes: 1730℃. 3) Performancë e shkëlqyer vizuale dhe kimike: rezistenca ndaj acidit, rezistenca ndaj alkalit, stabilitet i mirë termik 4) Kujdesi shëndetësor dhe mjedisi p...