• banner
u=3705497126,2387326131&fm=26&gp=0
Si të merrni një mostër?

Mund të blini në dyqanin tonë online. Ose na dërgoni një email në lidhje me detajet e porosisë tuaj.

Si mund t'ju paguaj?

T/T, Western Union, Paypal

Sa ditë për të përgatitur mostrën?

1 mostër pa logo: në 5 ditë pas marrjes së kostos së mostrës.

2.Sample me logo: normalisht në 2 javë pas marrjes së kostos së mostrës.

Cili është MOQ juaj për produktet tuaja?

Zakonisht, MOQ e produkteve tona është 500. Megjithatë, për porosinë e parë, ne gjithashtu mirëpresim sasinë e vogël të porosisë.

Po në lidhje me kohën e dorëzimit?

Në normale, koha e dorëzimit është 20 ditë. varet nga sasia e porosisë.

Si e kontrolloni cilësinë?

Ne kemi një ekip profesional QC. Fabrika jonë ka kontroll të rreptë për çdo hap të prodhimit, cilësinë dhe kohën e dorëzimit.

Cila është procedura e porosisë tuaj?

Përpara se të përpunojmë porosinë, kërkohet një depozitë e parapaguar. Zakonisht, procesi i prodhimit do të zgjasë 15-20 ditë. Kur të përfundojë prodhimi, ne do t'ju kontaktojmë për detajet e dërgesës dhe pagesën e bilancit.

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?