• banner

Нашите производи

 • Quartz windows | UV Fused Silica Windows | IR Quartz

  Кварцни прозорци | УВ споени силициумски прозорци | IR кварц

  Опис: Кварцна плоча / лист обично се топи и сече со кварц, тие имаат содржина на силициум диоксид од над 99,99%. Тврдоста е седум степени на Mohs, а има карактеристики на отпорност на висока температура, низок коефициент на термичка експанзија, отпорност на термички удар и добри перформанси на електрична изолација. Кварцната стаклена плоча/лист може да се прилагоди по барање на купувачот. Достапна големина: Кварцно стаклена плоча/лист од квадрат: Должина 5мм-1500мм Тркалезна кварцна стаклена плоча/лист:...
 • UV quartz plate laser glass window printer fused silica sight glass quartz observation window

  Прозорец за набљудување на кварцниот стаклен стаклен ултравиолетова кварцна плоча

  Детали за производот: Плоча од сплотена чисти силициумска кварцна стаклена плоча Ние сме производител на кварцно стакло сплотена силика плоча/лист. Големина и дизајн: Прифатете приспособете според различен дијаметар, дебелина, должина или испраќање на вашиот цртеж. Предност на кварцната стаклена плоча/лист/диск: 1) Висока чистота: SiO2> 99,99%. 2) Работна температура: 1250℃; Температура на омекнување: 1730℃. 3) Одлични визуелни и хемиски перформанси: отпорност на киселина, отпорност на алкали, добра термичка стабилност 4) Здравствена заштита и еколошка стр...
 • Round quartz glass discs clear and quartz glass window

  Тркалезни дискови од кварцно стакло, проѕирно и кварцен стакло

  Детали за производот: Плоча од сплотена чисти силициумска кварцна стаклена плоча Ние сме производител на кварцно стакло сплотена силика плоча/лист. Големина и дизајн: Прифатете приспособете според различен дијаметар, дебелина, должина или испраќање на вашиот цртеж. Предност на кварцната стаклена плоча/лист/диск: 1) Висока чистота: SiO2> 99,99%. 2) Работна температура: 1250℃; Температура на омекнување: 1730℃. 3) Одлични визуелни и хемиски перформанси: отпорност на киселина, отпорност на алкали, добра термичка стабилност 4) Здравствена заштита и еколошка стр...
 • Customized Size Round Optical Quartz Glass Window Clear /Opaque Quartz disc wholesale

  Прилагодена големина Тркалезен оптички кварцно стакло Прозорец чист/непроѕирен кварцен диск на големо

  Прозорец од кварцно стакло Овие леќи имаат позитивна должина на фокусот. Најпогоден каде што еден конјугат е повеќе од пет пати, другиот. на пр. во примена на сензори или за употреба со блиску до усогласена светлина. Исто така, кога двата конјугати се на иста страна од објективот, на пр. како додатен објектив за зголемување на нумеричката бленда. Спецификација на прозорецот од кварцно стакло Материјал кварц Дијаметар Толеранција +0,00, -0,15 mm Толеранција на дебелина ±0,2 mm Параксијална фокусна должина ±2% Центрација <3 мин.
 • High temperature sight glass quartz observation window UV quartz laser glass protective window

  Високотемпературен стаклен кварцен прозорец за набљудување УВ кварцно ласерско стакло заштитно стакло

  Прозорец од кварцно стакло Овие леќи имаат позитивна должина на фокусот. Најпогоден каде што еден конјугат е повеќе од пет пати, другиот. на пр. во примена на сензори или за употреба со блиску до усогласена светлина. Исто така, кога двата конјугати се на иста страна од објективот, на пр. како додатен објектив за зголемување на нумеричката бленда. Спецификација на прозорецот од кварцно стакло Материјал кварц Дијаметар толеранција +0,00, -0,15 mm Толеранција на дебелина ±0,2 mm Параксијална фокусна должина ±2% Центриција <3 лак минута...
 • High temperature quartz plate for viewing window glass

  Кварцна плоча со висока температура за гледање прозорско стакло

  Прозорец од кварцно стакло Овие леќи имаат позитивна должина на фокусот. Најпогоден каде што еден конјугат е повеќе од пет пати, другиот. на пр. во примена на сензори или за употреба со блиску до усогласена светлина. Исто така, кога двата конјугати се на иста страна од објективот, на пр. како додатен објектив за зголемување на нумеричката бленда. Спецификација на прозорецот од кварцно стакло Материјал кварц Дијаметар толеранција +0,00, -0,15 mm Толеранција на дебелина ±0,2 mm Параксијална фокусна должина ±2% Центриција <3 лак минута...
 • Quartz glass observation window

  Прозорец за набљудување на кварцно стакло

  Прозорец од кварцно стакло Овие леќи имаат позитивна должина на фокусот. Најпогоден каде што еден конјугат е повеќе од пет пати, другиот. на пр. во примена на сензори или за употреба со блиску до усогласена светлина. Исто така, кога двата конјугати се на иста страна од објективот, на пр. како додатен објектив за зголемување на нумеричката бленда. Спецификација на прозорецот од кварцно стакло Материјал кварц Дијаметар Толеранција +0,00, -0,15 mm Толеранција на дебелина ±0,2 mm Параксијална фокусна должина ±2% Центрираност <3 минути на лак...
 • TKING Synthetic quartz photomask glass plate/quartz glass window

  TKING Синтетичка кварцна фотомаска стаклена плоча/прозорец од кварцно стакло

  Прозорец од кварцно стакло Овие леќи имаат позитивна должина на фокусот. Најпогоден каде што еден конјугат е повеќе од пет пати, другиот. на пр. во примена на сензори или за употреба со блиску до усогласена светлина. Исто така, кога двата конјугати се на иста страна од објективот, на пр. како додатен објектив за зголемување на нумеричката бленда. Спецификација на прозорецот од кварцно стакло Материјал кварц Дијаметар толеранција +0,00, -0,15 mm Толеранција на дебелина ±0,2 mm Параксијална фокусна должина ±2% Центрација <3 минути на лак ...
 • Quartz Plate Polished high purity clear quartz glass disc round glass plate

  Кварцна плоча Полиран округла стаклена плоча од проѕирен кварцен стаклен диск со висока чистота

  Детали за производот: Плоча од сплотена чисти силициумска кварцна стаклена плоча Ние сме производител на кварцно стакло сплотена силика плоча/лист. Големина и дизајн: Прифатете приспособете според различен дијаметар, дебелина, должина или испраќање на вашиот цртеж. Предност на кварцната стаклена плоча/лист/диск: 1) Висока чистота: SiO2> 99,99%. 2) Работна температура: 1250℃; Температура на омекнување: 1730℃. 3) Одлични визуелни и хемиски перформанси: отпорност на киселина, отпорност на алкали, добра термичка стабилност 4) Здравствена заштита и еколошка стр...